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Quick Shot: Scharfe Thai Pfanne

Scharfe Thai Pfanne

Rezept-Idee: low-carb

(FOR ENGLISH VERSION SCROLL DOWN)

Liebe Leser,

vor ein paar Tagen habe ich euch die Konjakwurzel vorgestellt.

Wie bereits erwähnt, hat diese keinen Eigengeschmack und nimmt den Geschmack der Soße auf. Aus diesem Grund ist es notwendig leckere Gewürze zu nutzen.

Heute ein kleiner Quick Shot: Scharfe Thai Pfanne (low-carb)

Rezept für 2 Personen

ZutatMengeKcalEiweißKohlenhydrateFett
Putenbrust300g3157233
Spinat Shirataki200g29070
Gemischtes Asiatisches Gemüse500g (tiefgekühlt)275102113,5
Chilischote1 Schote0000
Frühlingszwiebel½ Zwiebel0000
Zitronengras1 Prise0000
Thai Basilikum1 Prise0000
Curry1/2 TL0000
Keimöl1 EL (10g)80009
  699823125,5

 

Shirataki and turkey
Spicy low-carb thai pan. Easy and delicious.

Zubereitungsdauer: 20 Minuten

Zubereitung:

Das Gemüse in einem Wok auftauen und anbraten. Die Frühlingszwiebel und den Chili zerhacken und hinzugeben.

Parallel die Putenbrust anbraten. Sobald das Gemüse fast fertig ist die Shirataki Nudeln abwaschen und mit den Gewürzen hinzugeben. Das ganze gut vermengen und auf niedriger Flamme etwas kochen lassen (3-5 Minuten).

Den Teller dekorieren und die Putenbrust mit etwas Salz und Pfeffer würzen.

Guten Appetit.

Euer Dustin

 

 

Dear Readers,

some days ago I presented you the konjac root.

The konjac root has as mentioned no own taste, it incorporates the taste of the sauce. So you need to add always some delicious herbs.

Today a small quick shot: Spicy thai pan (low-carb).

Recipe for 2 people:

IngredientsAmountKcalProteinCarbsFat
Turkey breast300g3157233
Spinach Shirataki200g29070
Mixed asia vegetables500g (frozen)275102113,5
Chili pepper1 seed pouch0000
Spring onions½ onion0000
Lemongrass1 pinch0000
Thai basil1 pinch0000
Curry1/2 tea. sp0000
Seed oil1 table sp. (10g)80009
  699823125,5
Shirataki and turkey
Spicy low-carb thai pan. Easy and delicious.

Preparation time: 20 minutes

Preparation:

Thaw and roast gently the vegetable mix in a wok pan. Cut up the spring onion and the chili and add it to the pan. At the same time roast the turkey breast. As soon the vegetables are near to be ready, wash the shirataki noodles and add it together with the herbs. Mix everything up together and cook it some more minutes (3-5) on small heat. Decorate the plate and flavor the turkey breast with some salt and pepper.

Enjoy your meal!

Best wishes,

Dustin

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